måndag 9 mars 2009

Glenns fest!

Glenn fyllde så mycket som 25 i lördags. Gammal gubbe...

I fredags var det överraskningsfest i parets nya lägenhet. Tobbes strålande idé om att våldgästa Glenn och Elin efter klockan slagit 00.00 blev en skitbra genomförd och genomtänkt plan. Martin hade fått tag på Elins nyckel och med mycket smusslande och smygande dundrade ca 20-25 överraskningssugna vänner in i den 74kvm stora lägenheten. Glenn blev verkligen förvånad och satte nästan mackan i halsen när en naken dalmas med rosett på snaren hoppade ner i soffan jämte honom medans vi andra sjöng "jag må han leva!"
Efter ett tag somnade jag i soffan, laddade troligtvis inför morgondagen...

Vi hade tidigare den kvällen för övrigt kollat på Slumdog millionaire. Skitbra film! Första gången jag o Tobbe gick på bio sen vi blev tillsammans för 2½ år sedan.

På lördagen var det fest som gällde... Klockan 18 skulle vi vara på Boens, vi var där 18.30. Typiskt oss, tidsoptimister... Gry var hos sin morfar och hade det säkert skitbra, men ändå kände man sej lite elak som lämnade henne för att sova borta en andra natt i rad. Fredagsnatten spenderade hon nämligen hos sin farmor och farfar.
Any way...
Vi åt god mat som Anette lagat hela dagen i fredags. Thaigryta med ris mmmm... Sen hände väl det som brukar hända på Köhlerfester, MASSA folk, fyllor, seriöst fylle snack, underberg osv. Går ni in på Mikael Köhler på facebook så kan ni kolla på ett o annat fyllekort.

Igår hämtade vi hem våran lilla prinsessa. Hon hade saknat oss och vi hade VERKLIGEN saknat henne. Så nästa helg blir en lugn familjehelg. Inga fester eller nåt sånt. Vill folk umgås med oss så får de sitta i vår soffa. Om det inte finns en annan soffa som är skönare förstås...

1 kommentar:

MarieMalinMichaela sa...

Nu har jag läst allt här, så då var det din tur att skriva mera igen=)