måndag 12 januari 2009

Tycker det är lite dåligt med komentarer här... Skulle bara påminna om att det är ganska uppskattat!
Gry har varit hos sin farmor hela dan idag. Dom har nog haft det jättemysigt. Nu står hon i sin gåstol och har jätteroligt med alla knapparna på stolen som gör att det spelar när man trycker på dom. Herregud att det kan vara så roligt med så jobbiga ljud. För hur gulliga dom än är när man hör dom nån gång ibland så blir man jäklarns irriterad när man hördom 5000 gånger dagligen. Men hon blir ju glad av det så då står man ut. Hon har precis lärt sej hur man tutar på ratten också. Hon är smart vår tjej.
Tobbe har börjat bli jättesjuk nu också. Hoppas det inte blir lika illa som jag och Gry, men nu är han faktiskt riktigt kass. Gry mår bätte, bara den där nedrans hostan som är kvar. Sen är jag lite orolig att hon har urinvägsinfektion också. Fast just nu verkar hon vara en helt vanlig glad och lite snorig, halvmånaders bebis. Imorn är det läkarkontroll på BVC. Passar perfekt. Ska fråga om hostan och urinvägsinfektionen för säkerhets skull. Man vet aldrig. Längesen hon var såhär glad dock.
Uppdatering på Bebisfront: Ingen bebis... vad jag vet

1 kommentar:

MarieMalinMichaela sa...

Det kommer en bebis snart, ta det lugnt lilla vännen. Du har ju faktiskt inte kommenterat mig heller!!! Ska vi kankse äta frukost först imorn, vi kan gå till tony och köpa frallor kanske! Ringer snart! Puss