fredag 27 februari 2009

Stand up på cheers n´ beers









Goda vänner, god mat, trevlig underhållning och lagom sen kväll.
Tyvärr tog min Irish Coffe slut alldeles för fort. Som ni ser så är ju glaset tomt.
Men gott var det...
Idag var det upp tidigt. Gry ville inte sova längre när klockan blivit 6.30. Tur var det ju då att vi gick och la oss vid klockan 12 ungefär. Sen var det full fräs...
In till stan och storhandla på Hajen. 1200:- kostade det kalaset, men då ska vi väl också klara oss hela månaden, och kanske lite mer får vi hoppas.
Veden hade helt plötsligt tagit slut så Tobbe åkte till Derome och fixade med det medans jag åkte hem till Jens för lite barnpassning. Jens skulle alltså passa Gry medans jag gick på hemligt möte på Paganini. Men de flesta vet ju redan vad detta möte gällde. För er kan jag då meddela att det gick väldigt bra...
Sen var det hem till Jens igen för att hämta Gry med alla varorna fortfarnade liggandes i bilen. Det luktade lite fis i bilen ska jag meddela. Men det var nog ingen fara haha!
In i kylskåpet med allt. Städade köket och matade Gry medans Tobbe dammsög och torkade golvet. Mitt i allt så kom lilla solstrålen Iris och hennes pappa Joan. Nu har barnen somnat och papporna spelar Fifa. Jag har som tur är denna datorn i knät under tiden som jag väntar på att Linda ska komma. Hon jobbar till 21 idag. Efter det kommer hon med mat till mej och Tobbe.
Lyx lyx!!
Antar att jag och Linda kommer spela lite med sen, men det är vi mot karlarna... Vem tror ni vinner?
Jag säjer bara: Kvinnor kan!!

2 kommentarer:

MarieMalinMichaela sa...

Jättfina kort! Ses imorn! Puss

Anonym sa...

Vad roligt att mötet gick bra! Men när ska man få veta vad det handlar om?!:)