söndag 1 februari 2009

Hurtigt

Malin o Nittan kom hit innan och drog med mej ut på en vääldigt välbehövlig promenad. Vi gick en runda på ungefär en timme och på vägen tillbaka hem till huset så stannade vi till för att köpa vissa nödvändigheter så som blöjor, barnmat, mjölk, kladdkaka och grädde. Haha! Efter man gått av sej massa kalorier så ska man ju fylla på igen, eller hur?
På torsdag åker antagligen jag, Gry och mamma, upp till Viggo. Vi ska väl hälsa på Johan och Sussi med, fast mest Viggo.
Kollar på en dokumentär om Tsunamin. Även om man sett bilder på det förr så tänker man på ett annat sätt nu när man har familj. Tänk om det skulle hända Tobbe eller Gry något. Hur skulle man hantera något sånt? Usch man ska inte ens fundera på sånt. Då blir man ju helt knäpp i huvudet då...
Vår dator, stackarn, har fått hästavirus. Även kallat en trojansk häst. Tobbe öppnade, lite klantigt, en grej som skickats över msn från hans bror i tron om att det var ett kort på mej. I själva verket var det en länk som skickats till alla på Tonys lista och gav jättemånga virus. Sånna grejer får jag hela tiden från massa folk utan att de själva skickat det, fast jag öppnar aldrig dom. Tobbe hade dessvärre aldrig sett någon sån förut så han klickade på länken. Helt plötsligt blev datorn helt konstig. Så vi ringde till Köhler och nu ska vår baby no.2 få lite spa-behandlig.
Funderar på om man för en gångs skull ska gå o lägga sej lite i tid idag. Hade varit skönt faktiskt med tanke på hur tidigt Gry kommer vakna imorn. Jaja vi får se hur det blir med den saken... Ikväll har vi iaf ätit goda karré-skivor med klyftpotatis och god Tobbe-sås.
Verry nice, I like it a lot!!

1 kommentar:

MarieMalinMichaela sa...

Åååå, det lät gott, blev lite hungrig nu, även om jag typ precis ätit frulle. Puss och kram!