söndag 14 september 2008

Flaskmatning...

Iris o Tobbe busar

För första gången ska Gry äta ur flaska... Skitspännande! Låter helt sjukt att man tycker det är spännande, men det är det faktiskt. Som mamma så känner man viss separationsånges, men ändå en väldig lättnad att jag faktiskt kan lämna henne till någon annan. Om det nu funkar vill säja.
Just nu ser det ganska ljust ut, hon har inte fått in tekniken ännu, men hon får ändå i sej lite mat. Så förhoppningsvis så kommer hon fatta det snart.. Tobbe tycker nog det är ganska mysigt också, det är han som just nu sitter o försöker lära vårt lilla gryn att suga ur flaskan istället för bara slicka på dinappen.
Gulan o Linda var här med lilla Iris i släptåg för att diskutera den kommande kräftskivan. Trodde dom skulle komma ikväll, mne det blev mysigt med lite "ettermiddaskaffe" o tjöt om flytt, färger på rum, nya möbler osv.
Har hittat ett matsalsbord på IKEA som var supernice!! Kostade ca 3000, utan stolar såklart, med inläggskiva o grejer. Plats för 8-10 pers ungefär. Helt perfa...
Linda o Joan tycker ju det är lite kul att prata om sånt också nu då de ska flytta in i grannlägenheten. Typiskt att dom flyttar hit nu när vi flyttar här ifrån. Men en månad får vi ju bo grannar iaf o det ska bli jättemysigt. Vi kommer nog iofs inte vara hemma så mycket under den månaden eftersom vi ska renovera o flytta under den tiden.
Får nycklarna till huset 2 okt. Ska bli så ROLIGT!!! Tänk att vi får använda vilka färger och tapeter vi vill. Ingen som säjer att vi inte får. Tänk så härligt!!

Inga kommentarer: