tisdag 16 december 2008

Tänkte uppdatera på Gry-fronten



Det är verkligen pappas flicka. Hon älskar ölburkar och snusdosor, och när det är fotboll på TV:n kan hon inte låta bli att kolla. Självklart är det Arsenal som är favoriten!

Nu är vi ensamma igen jag och min lilla prinsessa. Tänk att hon redan är 5 månader. Det känns som att det var i förra veckan som hon kom ut och förändrade våra liv helt totalt. Nu ligger hon här på golvet och snurrar runt, biter i allt med sina sylvassa tänder och gör pruttljud med sin tunga. Det är för övrigt det roligaste som finns tycker hon. Förkylningen hon hade förra och förrförra veckan har gått över ganska mycket, nu är hon den vanliga tjejen som alltid (nästan) är glad och pratar hela tiden. Hon har ju varit lite däven de senaste dagarna stackarn. Vi har det iaf väldigt mysigt nu här hemma med mys på golvet framför brasan. Innan idag lyssnade vi också på Astrid LIndgren sånger som Gry fick i sin paketkalender igår. Tack så mycket farmor Berit! ne nu ska jag o Grytan mysa lite till innan pappa Tobias kommer hem.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad söt hon är! när ska hon sitta med sax i handen och klippa dockhår då?!

Anonym sa...

Sötunge!Ella får inte leka med snuset för hennes pappa trycker ner använda så lkocket lätt går upp! Roligt att läsa om dig! Kul att du antog min svåra utmaning ;)

God Jul på er!