tisdag 18 november 2008

ARG och IRRITERAD!!!

Är sopgubbar helt jävla dumma i huvvet eller?? Det kostar en massa att ha sophämtning varje månad. De kommer, under denna månaden endast 2 gånger, eller, tisdagar på ojämna veckor. Som nyinflyttad är det ju inte helt enkelt att hålla reda på när de kommer utan kanske förväntar sej att få någon lite lapp om detta när man ändå fått en ny soptunna. Men icke, så vi missade ju sophämtningen förra gången, såklart! Ni kan ju tänka er hur mycket sopor vi hade när jag säjer såhär då: Vi har arbetat med att måla, snickra, tapetsera osv. Alla som gjort detta vet att det blir ganksa mycket sopor. Vi har också bott här i två-tre veckor och det blir massa skräp sen hade vi dessutom en stor fest nu i helgen och då blir det massa tomburkar o grejer som man slänger och allting har inte fått plats i våran lilla soptunna, som ni förstår, så vi fick lägga en del brevid. Nu kommer jag till själva grejen, jag ställde igår ut tunnan och de endra påsarna vid vägen som man ska, och nu när jag tittar ut för att se om de hämtat soporna så har de tömt tunnan men skitit i att ta med sej de andra påsarna!!!!
Jobbar man som sopgubbe har man väl som jobb att ta med sej sopor. MINA sopor som JAG BETALAR dom för att TA MED SEJ!!!!!
Nu kommer ju soptunnan vara full tills nästa gång också. Detta går ju som en ond cirkel. Våran soptunna kommer ju aldrig vara tom om de inte tar med sej soporna.
Kan inte förstå hur svårt det kan vara. okej att det va kanske 6-7 påsar (småpåsar, max en ICA-påse i strl.) som låg brevid, men hur jobbigt kan det vara att bara plocka upp dom o slänga ner dom i lastbilen som dom kör runt på?? Jag är så sur nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Nu har jag betalar jag för något jag absolut är missnöjd med. de slapp ju hämta soporna här förra gången. Dom kunde väl ringt in till huset så hade jag kunnat slänga in påsarna själv eller vad som helst.
Problem har dom iaf, idioterna... Helt värdelöst på Varbergs kommuns eller på SITAS hemsida, där står nämligen ingenting om när de hämtar soporna i de olika samhällena. Man kan leta ihjäl sej efter det, man får ringa istället. Just nu tycker jag att SITA inte är så jävla bra alls.
Känenr att min dag inte kommer bli en bra dag. Måste gå ut i regnet o fylla min soptunna med påsarna som sopgubbjävlarna inte tog med sej, jag måste gå ut i ösregnet. Sen måste jag ringa en tråkig tant på skatteverket o sen måste jag ringa en, säkert, jobbig gubbe på länsförsäkringar. Uscha va tråkit. Hoppas att Gry sover gott iaf...

3 kommentarer:

MarieMalinMichaela sa...

Jisses gumman, du har en bra dag, det hör väl jag =)Sopgubbar är bara bittra för att dom får ta hand om andras skräp, men va f*an skaffa ett nytt jobb då!!!!!
Puss honey!

MarieMalinMichaela sa...

Va bra att jag kunde glädja dig lite då, highi!!!

Anonym sa...

Oj jisses! Skäll på dom jävlarna! Och det värsta är att domtjänar bra och så gör dom inte sitt jobb, skitgubbar! HA!